Rostat bröd med smör, bröd och NYPONSOPPA

Finns det något bättre? Kände ett fruktansvärt sug efter rostat bröd igår när vi var och handlade. Och viss sjutton var det gott, har inte ätit det sen förra året, hur nu det kan tillåtas?!

Läste Damernas Värld förut, Varifrån kommer pepparsmaken? Var en rubrik och jag läste, det finns forskare som forskar varför vin som är gjort på druvan Shiraz får sin pepprighet ifrån. Finns det inte viktigare saker att forksa  om?! T.ex. Alla sorters cancer. det finns ju så oerhört mycket annat här i världen som det behövs forskas om. De kom iaf fram till att i framtiden kan man styra pepprigheten i vinet redan från tillverkningen. Det är något jag verklligen behöver veta, jag som dricker vin...


image48

Vilka peppriga druvor, jag riktigt känner pepprigheten...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0